Kom je ook naar het Congres Tijd voor Verbinding ‘Samen vooruit in patiëntveiligheid' - 26 september 2024?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Op donderdag 26 september 2024 organiseert Tijd voor Verbinding alweer het vierde patiëntveiligheidscongres met als titel: ‘Samen vooruit in patiëntveiligheid’. Dit keer in het (vernieuwde) NBC Congrescentrum te Nieuwegein.
We zien in de dagelijkse praktijk dat er volop stappen gezet worden in het leren en continue verbeteren in patiëntveiligheid. Hierbij krijgen we steeds meer inzicht in wat werkt en hoe het echt anders kan. Dit levert niet alleen meer veerkracht en aanpassingsvermogen op bij zorgprofessionals maar ook leidt het tot nog meer werkplezier. En juist dat heeft een directe relatie met patiëntveiligheid. Tijdens het congres krijg je inspiratie, kennis en de nieuwste inzichten rondom patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg.

Een greep uit het programma
We gaan van start met een wervelende keynote van Helen Bevan. Vanuit een jarenlange, invloedrijke positie op het gebied van kwaliteitsverbetering en leiderschap in de zorg, deelt Helen met ons inzichten en biedt zij handvatten om kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in Nederland continue te verbeteren en welke rol je hier zelf in hebt. It’s up to you!

Verder staan op het programma interessante sprekers, zoals o.a. Joriene Beks, Manon Roest en Marit de Vos, die inzichten delen rondom de vier hoofdthema’s binnen het programma. Je kunt masterclasses volgen en er is een groot netwerkplein opgezet waar we elkaar kunnen ontmoeten en verbinding leggen. Mis ook de feestelijke afsluiting niet!

Deel je kennis!
Je kunt zelf ook een bijdrage leveren aan het programma door een interactieve deelsessie te geven. Ben jij zorgprofessional en wil je andere collega’s deelgenoot maken van een praktijkvoorbeeld of initiatief dat past bij het gedachtegoed van Tijd voor Verbinding (denk aan: Safety-II, multidisciplinair gesprek)? Of is binnen jouw instelling inspiratie beschikbaar over het veiligheidsthema antistollingszorg of kwetsbare ouderen?  We nodigen je van harte uit om je kennis te delen! Klik op onderstaande button voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden.

Interactieve deelsessie

Voor wie
Tijd voor Verbinding organiseert het jaarlijkse patiëntveiligheidscongres voor zorgprofessionals, cliëntenraden, (beleids)adviseurs, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de medisch specialistische zorg.

Accreditatie
Wanneer je volledig hebt deelgenomen aan het congres kun je accreditatiepunten verdienen. We hebben accreditatie aangevraagd voor:

  • Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)
  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
  • Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)


Meld je aan!
Deelnemen aan het congres Tijd voor Verbinding is helemaal gratis dus meld je snel aan via onderstaande button! Direct na je registratie ontvang je een bevestiging per e-mail. We vragen je ook deze uitnodiging te delen met je collega's. 
Klik voor meer informatie over het congres op onze website.

Meld je aan!

Contact
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet direct contact op te nemen via programmatvv@congresbureau.nl

We zien je graag op donderdag 26 september 2024!