Aanmeldformulier werkplaats Grip op beheer van de bruidsschat

Vanaf 1 januari 2024 krijgen gemeenten van rechtswege het Omgevingsplan. Voor gemeenten en adviesbureaus die hun Omgevingsplan aan het voorbereiden zijn biedt het programma Aan de slag met de Omgevingswet een vervolg op de (online) werkplaats Grip op het Omgevingsplan: Grip op beheer van de Bruidsschat.  

Deze werkplaats begint met een gezamenlijk webinar waarna de tweede sessie plaatsvindt per plansoftware. In deze sessies gaan we met elkaar verkennen welke stappen u als gemeente moet nemen voor u tot een eerste wijziging in het omgevingsplan over kan gaan. Deze werkplaats bestaat uit 3 sessies en vinden digitaal plaats.

Om deel te nemen aan ‘Grip op beheer van de bruidsschat’ gaan we ervan uit dat de gemeente of planbureau actief aan het bouwen is (al dan niet samen met een adviesbureau) aan het Omgevingsplan en minimaal 1 publicatie heeft gedaan op de pre-omgeving van het DSO.

Onderstaand kunt u zich aanmelden voor één of meer sessies van de Werkplaats Grip op beheer van de bruidsschat

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het registreren van uw belangstelling voor de werkplaatsen Grip op Omgevingsplan. We zullen deze nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekken. Zie ook onze privacyvoorwaarden.