Het programma is bekend!

Op maandag 3 april van 16.00 uur tot 20.00 uur vindt het Ondernemerscongres Gooise Meren plaats in Spant!, Bussum. Het programma is bekend en met veel enthousiasme kondigen we aan dat de voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, komt spreken op ons congres. Het belooft een levendig en interactief programma te worden. Wethouder Economie, Nico Schimmel, is de gastheer van het Ondernemerscongres en heet u van harte welkom.

De gemeente gaat op deze dag graag met u in gesprek over de actuele thema’s uit de ondernemerswereld, zoals economische vitaliteit, duurzaamheid en dienstverlening. Het Ondernemerscongres is de start van een nieuwe stap in de samenwerking tussen gemeente en ondernemers. We verwelkomen u dan ook graag om met elkaar deze stap te zetten!

Naast Jacco Vonhof is het voltallige college van BenW aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Dagvoorzitter Philip Tulleken gaat met ze in gesprek en Jacqueline Zuidweg van Geldfit Zakelijk komt ook aan het woord. Cabaretiers Matthias Valk en Johan Hoogeboom zorgen voor de muzikale omlijsting. Tijdens de doorlopende informatieve congresmarkt is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de congresmarkt een korte workshop te volgen over het thema circulaire economie. 

Het programma
We ontvangen u graag van 16.00 uur tot 20.00 uur in Spant!, Bussum. Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur         Inloop en opening congresmarkt
16.25 uur         Start plenair programma met dagvoorzitter Philip Tulleken
18.10 uur         Vervolg congresmarkt met hapjes en drankjes

Wie is Jacco Vonhof?
Jacco Vonhof is sinds 3 september 2018 de voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland. "Een ondernemer in hart en nieren", zo werd hij getypeerd bij zijn benoeming. Als 'gesjeesde rechtenstudent' en met de ervaring dat 'werken voor een baas' niets voor hem is, kocht Jacco Vonhof bijna 25 jaar geleden een ladder en een bestelbusje en begon hij in Zwolle voor zichzelf als glazenwasser. Die eenmanszaak bouwde hij door de jaren uit tot een middelgroot schoonmaakbedrijf dat actief is in het noorden en midden van het land. Hij heeft in die tijd vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken. Vonhof is de afgelopen jaren in verschillende (bestuurs)functies binnen en buiten het bedrijfsleven actief geweest. In 2004 werd hij verkozen tot Ondernemer van het Jaar in de regio Zwolle. In 2012 is Jacco Vonhof onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, Kanselarij der Nederlandse Orden.

Jacco Vonhof

Fotograaf: Sam Rentmeester

Onze dagvoorzitter: Philip Tulleken
Na veel ervaring als jurist en advocaat, is Philip zijn échte passie achterna gegaan: mensen verbinden. Tulleken Executive Search, opgericht door Philip, staat voor het op persoonlijke wijze en met snel verkregen inzichten plaatsen van passende kandidaten bij organisaties binnen de advocatuur, het notariaat, de fiscale advisering en voor bedrijfsjuridische posities. Zo maakt Philip graag impact in het bedrijfsleven. Als dagvoorzitter zoekt hij dezelfde verbinding op tussen de podiumgasten en het publiek. 

Philip Tulleken

Workshop circulaire economie
Wat is de rol van uw bedrijf? En wat zijn de voordelen van - meer - circulair ondernemen? In deze workshop krijgt u zicht op de circulaire plannen binnen Gooise Meren. In Gooise Meren start Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren met de Circulaire Coach. Deze coach deelt kennis en concrete tips met uw onderneming over toepassingen binnen de circulaire economie. Hoe dat precies werkt, hoort u tijdens de workshop. U kunt zich dan ook inschrijven voor de gratis Circulaire Scan.

Duur: 20 minuten