Aanmeldformulier werkplaats Grip de Verdieping - annoteren in de praktijk

Vanaf 1 januari 2024 krijgen gemeenten van rechtswege het Omgevingsplan. Voor gemeenten en adviesbureaus die hun Omgevingsplan aan het voorbereiden zijn biedt het programma Aan de slag met de Omgevingswet een vervolg op de (online) werkplaats Grip op het Omgevingsplan: Grip de Verdieping.  

Dit is een werkplaats voor gemeenten en planbureaus die aan het bouwen zijn aan een Omgevingsplan. Deze werkplaats is een vervolg op de werkplaatsen die afgelopen jaar hebben plaats gevonden. In deze werkplaats nemen we deelnemers mee in de doorwerking van planregels in regels op de kaart, RTR, vragenbomen en het loket. De verschillende opties om te annoteren door in de RTR en loketfuncties worden ook uitgelicht. Deze werkplaats bestaat uit 3 sessies en vinden digitaal plaats:

  • woensdag 25 oktober sessie 1 van 10.00-12.00 uur
  • woensdag 1 november sessie 2 van 10.00-12.00 uur
  • woensdag 15 november sessie 3 van 10.00-12.00 uur


Om deel te nemen aan ‘Grip de verdieping – annoteren in de praktijk’ gaan we ervan uit dat de gemeente of planbureau actief aan het bouwen is (al dan niet samen met een adviesbureau) aan het Omgevingsplan en minimaal 1 publicatie heeft gedaan op de pre-omgeving van het DSO.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Deelnemer

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het registreren van uw belangstelling voor de werkplaatsen Grip op de Verdieping. We zullen deze nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekken. Zie ook onze privacyvoorwaarden.