Reusable Packaging Fair

Dinsdag 19 november 2024

09.00 - 17.30 uur

Herbruikbare verpakkingen zijn een betekenisvolle stap op weg naar een circulaire economie. Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken al herbruikbare verpakkingen of verkennen de weg hier naartoe, gedreven door duurzaamheidsambities en door wetgeving op het gebied van wegwerpplastic en de komende Europese Verpakkingenverordening. 

De Reusable Packaging Fair richt zich op herbruikbare verpakkingen in alle sectoren, van consumentenverpakkingen tot B2B-verpakkingen. Maak op het marktplein kennis met onder andere herbruikbare verpakkingen, logistieke oplossingen, schoonmaaksystemen en technologische ondersteuning. En stort je in een deelsessie om meer te weten te komen over  hygiëne, wassen, logistiek en retourpunten, standaardisering, samenwerking, consumentengedrag, milieuwinst, de financiering van de transitie, praktische voorbeelden uit andere landen en veel meer. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Het staat deelnemers vrij om deelsessies bij te wonen, maar we stimuleren ook bezoek aan de markt en alle netwerkmogelijkheden. 

Fijn dat jij een bijdrage wil leveren aan het Marktplein! We ontvangen graag meer informatie over jouw deelname via het formulier zodat we de juiste faciliteiten kunnen verzorgen. 

Congrescentrum 1931

De Reusable Packaging Fair vindt plaats bij congrescentrum 1931 in  's-Hertogenbosch.