Keuzesessies

Er zijn twee verschillende rondes gedurende de dag waarin er deelgenomen kan worden aan de volgende workshops. In workshop ronde één en twee worden dezelfde workshops gegeven.
 

We hebben binnen Rijkswaterstaat legio verhalen die de moeite waard zijn om vast te leggen en te delen. Dat gaan we samendoen! 

We gaan onze eigen podcast maken, die bijdraagt aan trots en plezier. In een hoog tempo bereiden we een podcast met elkaar voor en daarna nemen we het direct op. Het leuke is: iedereen doet mee! In een waanzinnig energieke show! Met zelfgemaakte jingles, luchtige intermezzo’s en inhoudelijke onderwerpen waarin jullie verhalen delen over het verleden, heden en toekomst van Rijkswaterstaat met een zelf geformeerd crewteam. Iedereen maakt een keuze aan welk crewteam hij of zij deel wilt nemen; het maken van inhoud, jingles of intermezzo’s. Je kan er ook voor kiezen om toe te treden tot het ‘backstage team’: hengelen met de mobiele microfoon en de tijd bijhouden. Aan het einde van de show hebben we samen een prestatie van formaat neergezet en zijn er waardevolle verhalen gedeeld en vastgelegd.

RWS bouwt sinds 1798 aan de toekomst. In 225 jaar gingen ons negen generaties Rijkswaterstaters voor. Wat hebben die voorvaderen (tja, meest mannen) ons te leren? Wie zijn die Rijkswaterstaters eigenlijk en waarom overleven we al 225 jaar? En misschien wel de belangrijkste vraag: Hoe helpt dit ons, de tiende generatie, het bouwen aan het Nederland van de toekomst richting 250 en 300 jaar? In deze sessie worden we op een actieve manier geïnspireerd en verbonden van verleden naar toekomst.

Het motto bij Rijkswaterstaat 225 jaar is ‘Samen geven we Nederland vorm’. In deze sessie gaan we hier mee aan de slag aan de hand van onze (vele) talenten. We spelen een escaperoom achtig spel en we gaan aan de slag met het vinden én bespreken van elkaars talenten. 

Deze sessie staat in het teken van ‘vieren en verbinden’. We vertellen je nog niet wat we gaan doen, maar we lichten wel een tipje van de sluier op: je wordt met energie en humor begeleid en je zult aandachtig naar elkaar moeten luisteren. En wij beloven je, het resultaat is verbluffend.

We mogen trots zijn op wat we elke dag voor elkaar krijgen, of het nu over grote of kleine dingen gaat. Het is een vaardigheid om 'gewone' momenten om te toveren tot memorabele momenten. Het goede nieuws is: dat kun je leren! In de spelshow ‘Memorabele momenten’ leer je hoe jij het verschil kan maken voor je collega, klant of gebruiker zonder dat dit je veel tijd kost.