De medewerkersdag WNZ 2023 vindt plaats bij de Kuip, het Olympiagebouw in Rotterdam. Hieronder vind je meer informatie over de bereikbaarheid.

Adres
Stadion Feijenoord N.V. - Olympiagebouw - Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam. Via poort 25 kunt u het stadion betreden.

Werkzaamheden
Er zijn werkzaamheden rondom het kruispunt de Roseknoop. Er zijn omleidingen voor auto, tram en bus. Houd bij uw bezoek aan ons daarom rekening met een langere reistijd. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Komt u met het openbaar vervoer?
Het stadion is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan je reis met 9292.nl - Reisplanner OV & e-tickets trein, bus, tram, metro & veer

Komt u met de fiets?
Kom op de fiets of scooter naar het stadion en vermijd hiermee de verkeersdrukte. Je kunt je fiets of scooter stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.

Komt u met de auto?
De Kuip is goed bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren op P7-P8 parkeerterrein aan de Olympiazijde. Te bereiken via de kruising Stadionweg, Olympiaweg.  Via poort 25 kunt u het stadion betreden. Vindt hier een plattegrond. 

Toegankelijkheid
Onder het Maasgebouw bevindt zich een aantal parkeerplaatsen voor Mindervaliden. Met een geldig landelijke parkeerkaart voor Mindervaliden is het mogelijk hier te parkeren. Volg route P7-P8.